Naslovnica / O nama

O nama

+385(0)98 9026 487 +385(0)42 744 755 ivic@stomatolog-varazdin.hr

Ordinacija ima sklopljen ugovor sa Hrvatskim zavodom za zdravstveno osiguranje, nalazi se na pet minuta vožnje od centra grada Varaždina i posjeduje vlastito parkiralište.  

Dr. Ljiljana Peharda Ivić

Dr. Ljiljana Peharda-Ivić diplomirala je 1993. godine na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.  Pripravnički staž obavlja u Domu zdravlja Trešnjevka u Zagrebu. Od 1995. godine počinje raditi u Ministarstvu obrane Republike Hrvatske u stomatološkoj ordinaciji u Varaždinu. Tamo stiče mnogo znanja i iskustva te 2005. godine otvara svoju privatnu praksu. Kontinuirano se educira i usavršava svoje znanje na stručnim kongresima i simpozijima, u Hrvatskoj i u inozemstvu. Stručnost, znanje i pračenje najnovijih dostignuća u području dentalne medicine njen su imperativ. Uz veliki entuzijazam primjenjuje nova znanja i novosti u dentalnoj medicini u svojoj ordinaciji, a tako i stalno proširuje paletu svojih stomatoloških usluga, a svoju djelatnost sve više usmjeruje prema estetskoj stomatologiji. Poseban naglasak usmjeren je na imlantologiju i ugradnju implantata, što je budućnost u današnjoj dentalnoj medicini. Usavršava kontinuirano svoje kliničke vještine iz područja implantologije na renomiranim , i svjetskim i hrvatskim kongresima i klinikama, s posebnim naglaskom na OSSTEM imlantate, za koje  posjeduje i certifikat za njihove primjenu. U području estetike lica, certifirana je doktorica dentalne medicine za primjenu hijaluronskih filera i botoxa. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica. Posjeduje vještine za potpunu nekiruršku remodelaciju lica uz pomoć hijaluronskih filera i botox-a, koju završava u organizaciji Hrvatskog društva za estetiku lica, pod mentorstvom renomiranih liječnika u tom području: dr, Siniša Glumičić i dr. Tomica Bagatin. U svakodnevno praksi na prvom mjestu su joj znanje, stručnost i pravila struke od kojih ne odustaje, ali i velika motiviranost i angažman usmjeren prema estetici i zadovoljstvu pacijenta. Član je Hrvatske komore dentalne medicine i Hrvatskog liječničkog zbora.  

Dragica Imbrihalec Škreb, asistentica

Srednju medicinsku školu završila je u Varaždinu 2002 god. Kao dentalni asistet u ordinaciji Peharda Ivić radi 10 godina. Stečeno znanje rada u ordinaciji usvojila je uz pomoć doktorice Peharda Ivić, čiji entuzijazam i profesionalni pristup pacijentu slijedi. Svojim asistiranjem prati sve novitete rada koje doktorica svojim znanjem donosi u ordinaciju. Također je član Hrvatske komore dentalne medicine na čije tečajeve i edukacije redovito odlazi.  

Diplome i certifikati

ORDINACIJA U BROJKAMA

-

CERTIFIKATA

-

PACIJENATA

-

USLUGA

-

NAGRADA

Stomatolog Varaždin